به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار مسکن ؛ طبق آمارها در آذر ماه امسال بازار مسکن با رشد 50 درصدی معاملات رو به رو بوده است. معاون مسکن وزارت راه و شهرسازی در رابطه با بازار مسکن بیان کرد : « قیمت مسکن در ماه های باقی مانده از سال جاری افزایش نخواهد یافت ؛ ضمن اینکه شرایط تسهیلات صندوق مسکن یکم نیز در این مدت بهبود می یابد.»
وی در ادامه افزود : از سال های 84 تا 92 شاهد 6 برابر شدن قیمت مسکن بوده ایم اما از آن به بعد تنها 2 درصد رشد در قیمت زمین را شاهد بوده ایم. بنابراین ثبات قیمت چشمگیری در بخش مسکن حکم فرما بوده است. آمار معاملات ماه های ابتدایی امسال نشان می دهد که تعداد مبایعه نامه های امضا شده در شهر تهران در آذر ماه امسال با رشد 50 درصدی روبه رو بوده است.
مظاهریان در بیان افزایش قیمت مسکن بیان کرد : « در نیمه ی نخست سال آینده ، افزایش قیمت مسکن در حد تورم را انتظار داریم.»
همانطور که مشاهده میشود نوسان قیمت در بازار آهن آلات جلوی روند صعودی قیمت بازار مسکن را گرفت ؛ به طوری که این بخش در انتظار ثبات قیمت مصالح ساختمانی است تا مشخص شود که از رکود خارج شده یا اینکه دوباره به دوره ی رکود باز می گردد.
برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.
به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار آهن، محمود اسلامیان، رئیس انجمن فولاد ایران در ارائه گزارشی مبنی بر وضعیت صنعت فولاد در سال جاری اظهار کرد: با توجه به وجود انرژی های ارزان قیمتی از قبیل گازطبیعی، زغالسنگ، نیروی الکتریسیته در کشور و در کنار اینها وجود نیروی های انسانی ماهر و تجربه ای که در زمینه تولید این محصول از دهه 50 آغاز شده است، فولاد در کشور ما یک مزیت بشمار می رود. با توجه به همین موضوع کشور ما می تواند در زمینه تولید فولاد در دنیا حرف هایی برای گفتن داشته باشد.
محمود اسلامیان در ادامه افزود: طبق پیش بینی های صورت گرفته در سال جاری تولید فولاد خام کشور از مرز 21 میلیون تن عبور خواهد کرد که این خبر بسیار خوبی برای این صنعت بشمار می رود. کشور ما در هشت ماه ابتدایی سال جاری بیش از 4 میلیون تن صادرات داشته که پیش بینی می شود این میزان تا پایان سال از 6 میلیون تن صادرات فولاد خام هم عبور خواهد کرد. امیدواریم بهتدریج بتوانیم محصولات نهایی را نیز صادر کنیم. اسلامیان در اخر با اشاره به پیشرفت های صنعت فولاد خاطر نشان کرد: طی دولت های نهم ودهم طرح جامع فولادی کنار گذاشته شد و مجوزهای بسیاری بدون مکانیابی و ظرفیت اقتصادی درست و بدون توجه به چرخه و توازن مناسب فولاد صادر شد. از این رو طی این چند سال بدون برنامه ریزی درست در این صنعت پیش رفته ایم. با ایجاد برخی فشارها باعث شدن معادن کشور به سمت فولاد سازی حرکت کند، این در شرایطی است که این معادن در مناطق خشک قرار دارند و تامین آبی برای این صنعت وجود ندارد. این در حالی است که معادن و سهامداران آن باید در چرخه اولیه خود سرمایهگذاری میکردند؛ بنابراین تعادل در زمینه مواد اولیه نیز به هم خورد.
برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.
به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار آهن، طی روزهای گذشته قیمت آهن آلات با افت حدودی 70 درصد مواجه شده است. این کاهش قیمت در شرایطی اتفاق افتاده که قیمت آهن آلات در بازارهای جهانی روندی صعودی را پیشی گرفته است. با توجه به این موضوع به این مهم دست می یابیم که بازار داخلی تبعیت چندانی از بازار جهانی نمی کند چراکه در اینصورت باید این روند افزایشی به صورت نجومی پیش میرفت. اگرچه در برخی شرایط با توجه به التهابات بازار داخلی و به دنبال آن افزایش میزان تقاضا، قیمت آهن آلات روندی افزایشی را در پیش می گیرد اما در اکثر مواقع قیمت آهن آلات در بازار داخلی تبعیت چندانی از قیمت های جهانی نمی کند.
طی روزهای گذشته قیمت آهن آلات در بازار جهانی روندی صعودی داشته اما با نزدیک شدن به تعطیلات سال جدید میلادی میزان تقاضا کاهش یافته و به دنبال آن قیمت آهن آلات در بازار جهانی با کاهش مواجه شده است. این شرایط بر روی میزان تولید آهن آلات تاثیر گذاشته است. با توجه به بررسی های انجام گرفته، تعطیلات سال نو میلادی و تعطیلات طولانی مدت در برخی از کشورها موجب کاهش جزئی قیمت آهن آلات در بازار جهانی شده بود. قیمت آهن آلات در بازار داخلی ایران به دنبال پیروی از روند صعودی قیمت این محصولات در بازار جهانی طی هفته های گذشته تا هفتاد درصد افزایش قیمت را تجربه کرد.
برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید
به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار آهن، محمد آزاد رئیس اتحادیه آهن و فولاد در رابطه با رکود در صنعت ساخت و ساز و تاثیرات آن بر بازار آهن آلات عنوان کرد: رکود حاکم بر بازار ساخت و ساز موجب شده تا در بازار آهن الات نیز رکود بوجود آید. در شرایط فعلی معاملاتی در بازار صورت نمی گیرد و همین امر باعث شده تا با افزایش قیمت آهن الات مواجه شویم. در اصل مشکل بوجود آمده مربوط به رکودی می باشد که در صنعت ساختمان ایجاد شده است. در همین راستا، کارخانه ها باید تولیدات خود را کاهش دهند تا کالاهای انباشته شده نداشته باشند.
در سمتی دیگر شاهدتعطیلی تعداد زیادی از واحدهای وابسته به این صنف هستیم، زیرا نه تنها رکود بلکه مشکلاتی دیگری نیز برسر راه آهن فروشان و تولیدکنندگان وجود دارد. مشکلاتی از قبیل پرداخت مالیات، که میزان مالیات باید 9 درصد از کل فروش باشد، این در شرایطی است که آهن فروشان حداکثر سودشان یک درصد بوده و این امر امکان پذیر نمی باشد. انتظار میرفت در مذاکره با کسبه بازار آهن و فولاد، زمینه اخذ مالیات واقعی فراهم شود، اما مجری قانون یک نوبت مالیات را از کارخانه و بعد از فروشنده دریافت میکند. در دوسال اخیر حدود یک هزار و 500 تا یک هزار و 600 واحد توزیع کننده آهن در پایتخت تعطیل شده اند که این آمار در سایر شهر ها حدود یک سوم از واحدهای فعال می باشد. از تیرماه امسال تا پایان شهریورماه بازار آهن و فولاد شاهد افزایش 70 درصدی قیمت بوده است. یکی از دلایل افزایش قیمت فولاد را در بازارهای جهانی را می توان افزایش قیمت الکترود دانست که همین موضوع بر بازار داخلی ما هم تاثیرگذار بوده است.
برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید
به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار مسکن ؛ رکود در این بازار علاوه بر روند نزولی خرید و فروش ، باعث افزایش اجاره بها شده است. این رکود بی تأثیر در صنعت فولاد ، آهن آلات و سایر مصالح ساختمانی نبوده است. با توجه به این که بخش مسکن و ساختمان سازی در ایران همچنان در رکود به سر می برد ، تعداد پروژه های ساختمانی هر ساله روند نزولی را طی می کند.
افزایش قیمت های جهانی هم تأثیری بر روی قیمت روز آهن نگذاشته است و کمکی به خروج بازار آهن آلات کشور از رکود نکرده است. طی سال های گذشته ، مالیات بر ارزش افزوده موجب تعطیلی واحدهای فروش آهن در تهران و سایر استان ها شد. کارشناسان بازار آهن و فولاد ، دلیل اصلی تعطیلی واحدهای صنفی این بخش را رکود و قوانین سخت گیرانه مالیاتی ذکر کرده اند.
ایرج رهبر نائب رئیس انجمن انبوه سازان تهران در رابطه با مشکلات حوزه ی مسکن افزود : این رکود 5 ساله در بازار مسکن باعث شده است که کارخانه های تولید منتظر بمانند تا بخش مسکن و عمران از رکود خارج شود. این رکود در حالی است که هزینه های کارخانه ها همچنان پابرجاست و افزایش قیمت آهن به همین دلیل قابل پیش بینی بود. برای خروج از وضعیت موجود ، باید فناوری ساخت ساختمان را ارتقاء دهیم . در ایران از آهن و اسکلت آهنی در ساختمان سازی استفاده می کنند در حالی که کشورهای پیشرفته از سیستم بتنـی و سیمان استفاده می کنند.
برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.