سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 109
بازدید دیروز : 143
کل بازدید : 470788
کل یادداشتها ها : 2698
خبر مایه


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار فولاد، بر اساس آمار بدست آمده از سمت شرکت های بزرگ فولاد سازی ایران، بیش از 56 درصد از هدف های صادرات بخش فولاد در سال 96 تنها بوسیله 9 فولاد ساز بزرگ تحقق یافته و در مقایسه با سال گذشته حدود 27 درصد افزایش داشته است.

طبق آمار صادرات فولاد ایران به این مهم دست می یابیم که فولاد سازان از فروردین سال جاری تا پایان آبان حدود 4 میلیون و 566 هزار و 318 تن فولاد خام و محصولات فولادی صادر کرده اند که این میزان حدود 56.25 درصد از کل هدف صادرات فولاد تا پایان سال جاری می باشد. بررسی امار نشان دهنده افزایش 27 درصدی صادرات فولاد در هشت ماه ابتدایی سال جاری نسبت به سال گذشته است. واحد های صادر کننده کارخانه های فولاد مبارکه، ذوب آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد اکسین، فولاد هرمزگان، فولاد آلیاژی ایران، فولاد آذربایجان، فولاد خراسان و فولاد کاوه جنوب هستند.
طبق اعلام شرکت های فولادی و بر اساس آمار ماهانه صادرات 9  شرکت بزرگ فولاد سازی، در آبان سال جاری حدود 584 هزار و 847 تن فولاد خام به بازار های صادراتی ارسال شده است که در این ماه 57 درصد رشد نسبت به زمان مشابه در سال گذشته داشت است.
اعلام این آمار در شرایطی است که مهدی کرباسیان از صادرات هشت میلیون تن محصول در سال جاری خبر داد و قرار است تا پایان سال جاری این هدف محقق شود.

برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.


  

به گزارش  آهن پرایس در تحلیل بازار آهن، تا پیش از افزایش قیمت آهن آلات در بازار های جهانی، شرایط بازار داخلی ایران که چند وقتیست در پسابرجام بسر می برد و از بازار های صادراتی بصورت غیر مستقیم تاثیر می پذیرد، مشخص بود؛ اما با شدت گرفتن سیاست های انقباضی چین در بازار فولاد کشورش، تاثیرات بسزایی بر بازارهای فولاد دنیا از جمله دریای سیاه که برای بازار صادراتی ایران بسیار حائض اهمیت است، گذاشت. 
با توجه به شرایط به وجود امده، بنظر می رسد بهانه کافی برای افزایش قیمت آهن آلات در بازار داخلی کشور فراهم شده است. در نتیجه در شرایطی قرار داریم که پیش بینی آینده بازار داخلی کشور غیر ممکن بوده و در حاله ای از ابهام قرار دارد. برای درک بهتراین وضعیت به  بررسی جداگانه هر کدام از عوامل تاثیر گذار بر بازار آهن آلات می پردازیم.
سرما و ورود به فصل زمستان
یکی تاثیر گذار ترین عوامل بر بازار آهن آلات، موضوع تغییرات آب و هوایی می باشد که بر روی میزان ساخت و ساز و در نهایت میزان تقاضا تاثیر بسزایی می گذارد. بطور یقین در شرایطی که کل کشوردر وضعیت آب و هوایی نامناسب قرار دارد و حداقل نیمی از کشور با سرما و بارشهای فصلی مواجه هستند، انتظار برای بالا بودن تقاضا در بازار داخلی دور از واقعیت می باشد. در نتیجه این موضوع تاثیر بسیاری بر نوسانات قیمت در بازارآهن الات خواهد داشت.
روند رو به رشد قیمت آهن الات و افزایش نرخ دلار
در روز های اخیر قیمت بیلت پیشنهادی بطور میانگین 460 تا 465 دلار به ازای هرتن با دلار 3900 تومانی اعلام شد که تقریبا با قیمت های پیشنهادی فولادسازان شبه دولتی ما در بورس کالا همگام بود. اما با افزایش نرخ دلار و رسیدن به 4180 تومان شرایط تغییر کرده و نرخ بیلت تا 490 دلار به ازای هرتن افزایش یافته است. این افزایش قیمت قابل تامل بوده و تاثیر بسیاری بر بازار داخلی کشور خواهد گذاشت.
نرخ شمش
فرایند کنترلی نرخ شمش طبق مصوبه وزارت صنعت مبنی بر ملاک قرار گرفتن نرخ پایه عرضه شمش فولادسازان دولتی بر اساس  89 درصد نرخ متوسط میلگرد تعیین میگردد.
 در شرایطی که به عقیده برخی از فعالان در بازار این مصوبه با اشکالاتی همراه بوده است، اما بنظر می رسد در چند ماه گذشته این مصوبه تا حدودی اجرایی شده که این موضوع از قیمت های پیشنهادی و عرضه های انجام شده تا کنون قابل مشاهده می باشد.

برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید



  

به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار مسکن ؛ افزایش قیمت مسکن در سالهای 90 و 91 خارج از توان قشر متوسط و ضعیف جامعه بود. از این سو ، وقتی قیمت های مسکن بیش از توان مردم افزایش یابد ، بدیعی است که معاملات آن با کاهش رو به رو میشود.
به همین ترتیب قیمت مسکن های لوکس و مسکن های میان قیمت نیز کاهش می یابد. در این وضع موجود اقتصاد ایران با کاهش معاملات رو به رو شده است . معاملات مسکن در کشور از متوسط ماهانه 114 هزار واحد در سالهای اخیر ، به متوسط ماهانه  37 هزار واحد سقوط کرده است . قیمت خانه های کلنگی لوکس 50 درصد سقوط کرده است ، در شهرستانها قیمت واحد های مسکونی " میان قیمت"  30 درصد نسبت به پیک قیمت در اسفند 91 کاهش داشته است اما این پدیده در تهران مشاهده نمیشود . واحدهای مسکونی ” میان قیمت ” در تهران طی  18 ماه آینده وارد فاز جدیدی میشود و قیمت این واحد ها کاهش می یابد.

برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.


  

به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار فولاد، طی سال های گذشته یکی از امیدواری های ایران برای جذب سرمایه گذاری در کشور، کارخانه های فولاد در بخش صنایع پایین دستی بوده است. اما بروز مشکلات جدید طی چند سال اخیر و تداوم این مشکلات در سال جاری باعث شده تا تولید فولاد دیگر از نظر اقتصادی توجیهی نداشته باشد.

طبق پیش بینی های صورت گرفته تا سال 1400 میزان ظرفیت تولید فولاد 55 میلیون تن برنامه ریزی شده است، این در حالیست که تا کنون برای بیش از 100 میلیون تن فولاد مجوز صادر گردیده است. این در شرایطی است که برای این میزان تولید در ایران تقاضا وجود ندارد و بر اساس شواهد بنظر می رسد بسیاری از مجوز های صادر شده خارج از برنامه می باشد و عاقبت این مجوز ها نا معلوم می باشد.

به عقیده کارشناسان و مسئولان این صنعت، گرفتن مجوز به معنی اقدام به اجرای پروژه نمی باشد زیرا بعضی تنها در مرحله مجوز باقی می ماند و بیشتر از آن پیش نمی روند. به عقیده این کارشناسان دولت نمی تواند به کسانیکه درخواست مجوز می کنند، مجوز ندهد و تنها کاری که در این زمینه از دستش بر می آید ارائه تسهیلات به پروژه هایی که است که توجیه فنی و اقتصادی مجوز دارند، می باشد. 

برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.


  

به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار آهن، ورق های گالوانیزه هفته گذشته را با آرامشی نسبی پشت سر گذاشتند. با توجه به تعطیلات در پایان هفته گذشته، می توان گفت که یک هفته نیمه تعطیلی را پشت سر گذاشته ایم. در این هفته نیمه تعطیل قیمت ورق گالوانیزه تغییر چندانی نداشته است که در این خبر به تحلیل قیمت ها خواهیم پرداخت.  

کارخانه کاشان از اوایل هفته قیمت های خود را ثابت اعلام کرد. اما این در شرایطی است که در روز دوشنبه مورخ 9/13 این کارخانه قیمت خود را در دو سایز 0/3 و 0/4 تغییر داد. در سایز 0/3 شاهد افزایش 50 تومانی بوده ایم. این سایز که در روزهای قبل با نرخ 4050 تومان معامله می شد، در روز دوشنبه با افزایش 50 تومانی مواجه شده و قیمت آن به 4100 تومان رسید. همچنین افزایش قیمت در سایز 0/4 نیز اتفاق افتاد و نرخ این سایز از 3950 تومان به 4000 تومان تغییر یافت. پس از این تغییرات، کارخانه کاشان تا پایان هفته تمام سایز های خود را ثابت اعلام کرد.

در سمتی دیگر سه کارخانه شهرکرد، تاراز و هفت الماس از اول هفته قیمت هایشان را ثابت اعلام نموده و تا پایان هفته هم نوسانی را شاهد نبودند. دو کارخانه تاراز و شهرکرد از دوهفته پیش قیمت هایشان ثابت بوده است و احتمال تغییر قیمت در این دو کارخانه طی هفته های آینده وجود دارد. با توجه به این ثبات قیمتی در هفته گذشته، می توان ادامه این شرایط را در هفته جاری هم پیش بینی کرد، اما باید منتظر اعلام قیمت از سوی کارخانه ها بود. 


  




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ