به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار فولاد، مدیر عامل فولاد مبارکه در رابطه با افزایش تولید فولاد کشور عنوان کرد: تولید فولاد کشور در هشت ماه ابتدایی سال 95 حدود 7 میلیون و 455 هزار تن بوده است که این رقم در هشت ماه ابتدایی سال جاری به 8 میلیون و 630 هزار تن رسید که در مجموع شاهد رشد 14 درصدی در تولید فولاد کشور بوده ایم.
بهرام سلطانی در ادامه اظهار داشت: ما در مجموعه فولاد مبارکه حدود 17 هزار شغل مستقیم و 330 غیر مستقیم ایجاد کرده ایم. در شرایط فعلی میزان ظرفیت فولاد مبارکه 10 میلیون تن، ظرفیت واحد نورد گرم 7 میلیون تن، واحد ریخته گری 10 میلیون تن، نورد سرد 1.5 میلیون تن، گالوانیزه 0/2 میلیون تن و ورق رنگی 0/1 میلیون تن می باشد.
سلطانی با اشاره به صادرات و فروش محصولات فولادی خاطر نشان کرد: در هشت ماه نخست سال 95 حدود 2 میلیون و 900 هزار تن برای مصرف داخلی و حدود یک میلیون و 250 هزار تن برای صادراتی انواع محصولات تولید شده است این در شرایطی است که در هشت ماه ابتدایی سال 96 مصرف داخلی حدود 3820 تن افزایش یافت.
برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.
به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار آهن، هفته گذشته ارائه آهن آلات در حوزه محصولات طویل در بورس کالا با وزن حدود 47 هزار تن، از سوی خریداران مورد استقبال قرار گرفت و بعد از مدت ها بین خریداران آهن آلات رقابت بوجود آمد و قیمت ها تا 60 تومان افزایش یافت که این موضوع را می توان نقطه عطف بازار این روزها و نشانه روند آرام بازار در مسیر هماهنگی قیمت های داخلی و قیمت های جهانی دانست.
از سوی دیگر این معاملات می تواند امیدی برای فعال تر شدن بازار کم رمق آهن در چند ماه گذشته باشد.یقینا اعلام دستوری قیمت ها چه در زمینه شمش و چه در زمینه محصولات نهایی در اولین نگاه به سود مصرف کننده نهایی نظر برسد اما بدون شک معنی این موضوع جمع کردن یک فنر و ورود فشار بر تمام زنجیره تولید می باشد. پس در نتیجه با رها شدن فنر و شوک قیمتی ضرر آن به مصرف کننده نهایی خواهد رسید.
متناسب سازی قیمت ها در بازار آهن آلات
در شرایطی که قیمت آهن آلات جهانی در سه هفته گذشته افزایش یافته است، نیاز به متناسب سازی قیمت ها بیش از پیش احساس می شود و استقبال از ارائه های روز گذشته نشانگر پیش بینی فعالان برای رونق احتمالی می باشد.
بعضی از فعالان بازار با تاکید بر اهمیت موضوع متناسب سازی قیمت ها می گویند: فشار کاهش شدید قیمت آهن آلات در دو سال گذشته (که متاثر از کاهش قیمت آهن آلات جهانی و رکود شدید داخلی بود) موجب آسیب تولیدکننده ها و اجبار به فروش محصولات به قیمتی پایین تر از قیمت تمام شده، شده است که در پی این موضوع تولید کننده ها را مجبور به تعدیل نیرو کرده است.
در حال حاضر که با افزایش قیمت آهن آلات جهانی مواجه شده ایم نباید دیگر از واقعی شدن قیمت های داخلی ترسی داشته باشیم.
در واقع توجه به واقعیت های بازار و نظام عرضه و تقاضا به جای مدیریت دستوری علاوه بر اینکه به گسترش مجموعه زنجیره تولید و اقتصادی شدن آن کمک می کند راه را هم برای سوء استفاده بعضی از فرصت طلبان خواهد بست.
برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.
ساخت و ساز مسکن در سه دهه ی اخیر به پایین ترین حد تنزل یافته در حالی که این بخش از حوزه هایی به شمار می رود که نقش آن در تحرک اقتصادی کشور غیرقابل انکار است .
به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار مسکن ؛ کارشناسان و صاحب نظران معتقدند که در صورت ظهور رونق در بازار مسکن ، شرایط برای تمام بخش های اقتصادی کشور متفاوت می شود و تحولی چشمگیر در این خصوص رقم خواهد خورد. اما در این میان ، آمارهای منتشر شده از سوی بانک مرکزی نشان دهنده ی تنزل میزان ساخت و ساز مسکن در طول چند سال اخیر است.
طبق گفته ی کارشناسان بازار مسکن ، یکی از دلایل اصلی رکود در این بازار به کاهش قدرت خرید مردم بازمی گردد و همین موضوع باعث شده بسیاری از اقشار جامعه ، توان خرید مسکن را نداشته باشند. در شرایطی که آفت رکود به جان اقتصاد کشورمی افتد طبیعتـاً سطح درآمدی خانوارها نیز کاهش می یابد و در چنین فضایی اساساً نقدینگـی لازم برای خرید مسکن وجود نخواهد داشت.
همچنیـن در چند روز اخیر شاهد نوسان قیمت آهن آلات ساختمانی به خصوص افزایش قیمت میلگرد آجدار بوده ایم ؛ که این امر در ادامه ی رکود مسکن تأثیرگذار است زیرا افزایش قیمت آهن آلات موجب کاهش میزان ساخت و ساز و معاملات در بازار مسکن می شود. در شرایط موجود ، و با افزایش قیمت مصالح ساختمانی نمی توان انتظار رشد چشمگیر در بازار مسکنرا داشت.
برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.
به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار فولاد، قیمت سنگ آهن در بازارهای واردات چین ثابت می باشد. عرضه کنندگان در انتظار نتیجه افزایش قیمت های اخیر می باشند. با توجه به افزایش قیمت ها در روز های اخیر، درحال حاضر عرضه کنندگان منتظر هستن تا نتایج در بازار روشن گردد و معلوم شود این افزایش مورد قبول بازار می باشد یا خیر.
آخرین قیمت اعلام شده سنگ آهن خلوص 62 درصد توسط موسسه پلاتس 5 سنت کاهش داشته است و با قیمت 70.30 دلار در هرتن خشک سی اف آر ثبت شده است. در بازار سواپ سنگاپور هم قیمت قرار داد ژانویه 67.90 دلار هر تن خشک سی آر اف می باشد که 45 سنت بهبود داشت.
همچنان میزان تقاضای سنگ آهن مناسب است اما بعضی بر این عقیده اند که قیمت فولاد در چین دیگر به اوج خود رسیده است و احتمالا دیگر از بازار این ماده اولیه حمایت نکند. در صورتی که قیمت فولاد چین کاهش یابد، تاثیر منفی بر بازار سنگ آهن خواهد گذاشت.
برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.
به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار آهن، صادرکنندگان بیلت در ایران بار دیگر موفق به بالا بردن قیمت بیلت صادراتی شدند. این افزایش قیمت بیشتراز همه مدیون تقاضای کافی برای محصولات صادراتیشان می باشد. تغییرات در بازار آهن آلات و قراضه و روند رو به رشد این بخش تولید موجب شده تا عرضه کنندگان بیلت ایرانی در شرایطی قیمت های بیشتری از سطح فعلی را نشانه گیری کنند.
قیمت بیلت در بازار صادراتی آهن آلات در هفته گذشته 15 دلار افزایش داشته و به حدود 495 تا 500 دلار برای هرتن فوب رسیده است. مجتمع فولاد خوزستان موفق به معامله دو محموله 20 تنی با قیمتی بالا از سطح فعلی شد. کارخانه ذوب آهن اصفهان نیز طی آخرین معامله خود موفق به فروش 30 هزار تن بیلت با قیمت 490 دلار در هرتن فوب و با 50 درصد پیش پرداخت شد که قرار است این بار به مصر صادر گردد.
در صورتی که تولیدکنندگان بتوانند در هفته پیش رو این سطح را حفظ کنند امکان افزایش قیمت مجدد وجود دارد. پیشنهادات سی آی اس در حال حاضر در محدوده 505 تا 515 دلار به ازای هر تن تحویل ژانویه می باشد و سطوح زیر 500 دلار به ازای هر تن در این منطقه عملیاتی نمی باشند.
برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.