مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 85
بازدید دیروز : 248
کل بازدید : 469236
کل یادداشتها ها : 2694
خبر مایه


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار آهن، طبق بررسی های صورت گرفته از قیمت روز تیرآهن طی یک ماهه اخیر، شاهد نوسانات بسیاری دراین محصول بوده ایم.

قیمت تیراهن ذوب آهن اصفهان با آغاز دی ماه میانگین با 10 تومان افزایش مواجه گردید. این افزایش قیمت تا 5/10/96 ادامه داشت و در روز ششم دی ماه قیمت ها با ثبات اعلام شد. این ثبات قیمت ها تا 11/10/96 ادامه داشت و هر روز قیمت تیرآهن اصفهان ثابت اعلام شد. پس از این نوسانات قیمتی قیمت های این کارخانه نزولی شد. بطوری که در روز سه شنبه مورخ 12/10/96 با 5 تومان کاهش اعلام قیمت کرد. اما این کاهش قیمت نیز پایدار نبوده و دوباره قیمت ها ثابت اعلام شد.

با توجه به نوسانات کارخانه ذوب آهن اصفهان، در دیگر کارخانه ها نیز این روند قیمتی با کمی تغییر دیده می شد. پیش بینی می شود قیمت تیرآهن ها تا پایان دی ماه تغییر چندانی نداشته باشد و شاهد ثبات قیمتی در این محصول باشیم.

برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید


  

به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازارمسکن ؛ فرشید پورحاجت دبیر انجمن انبوه سازان از افزایش 25 درصدی قیمت مسکن خبر داد و تصریح کرد : « در دو هفته گذشته ، متأسفانه بازار مسکن وارد دوران رکود تورمی شد.» وی در ادامه افزود : هیجانات کاذب باعث ایجاد رکود تورمی در بخش مسکن شده است. در برخی از مناطق قیمت خرید مسکن با رشد 25 درصدی همراه بوده است ؛ حتی تسهیلات پرداخت شده ی مسکن در پنج سال گذشته نتوانسته نیاز مسکن را پاسخ دهد و همین موضوع باعث ایجاد رکود شده است. از سوی دیگر تسهیلات بانکی نتوانسته نقدینگی و قدرت خرید متقاضیان را افزایش دهد و همین امرموجب افزایش قیمت مسکن شده است.
وی افزود : ناگفته نماند که در برخی از مناطق کشور تحرکاتی به نام رونق ایجاد شده است اما با شرایط ایده آل در این بازار فاصله ی بسیار زیادی دارد. اگر این افزایش قیمت ادامه دار باشد ، قطعا به دوره ی رکود جدیدی در بازار مسکن وارد می شویم در صورتی که نیاز به مسکن در تمامی مناطق کشور مشهود است و در این زمینه دولت باید هرچه سریعتر اقدامات لازم را انجام دهد.

برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.


  

به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار فولاد، یکی از اساسی ترین عواملی که می تواند موجب موفقیت صنعت فولاد شود، سرمایه کافی موجود در اختیار مدیران می باشد.
هادی غنیمی رئیس پیش خانه صنعت و معدن ایران در اینباره گفت: شرایط سرمایه گذاری های داخلی و خارجی در بخش فولاد بسیار نامناسب می باشد. کسانی که می خواهند سرمایه گذاری کنند، در حالی تصمیم به این امر می گیرند که در بازارهایی همچون فولاد برای سرمایه گذاری احساس امنیت کنند.
وی در ادامه افزود: در  حال حاضر شاهد جناح بندی های مختلف سیاسی در کشور هستیم که همین موضوع باعث می شود امنیت سرمایه گذاری پایین آید. در شرایط فعلی بیشترین سرمایه های خارجی در حوزه خلیج فارس به کشور عربستان وارد می شود که دلیل آن ثبات سیاسی و اقتصادی است که در حال حاضر در ان کشور وجود دارد که در پی این ثبات سرمایه گذاران حس امنیت بیشتری کرده و ترجیح می دهند در بازارهای صنعتی این کشور به سرمایه گذاری بپردازند.
غنیمی در ادامه با اشاره به وجود ریسک برای سرمایه گذاری در بازار فولاد اظهار داشت: با توجه به اتفاقات به وقوع پیوسته، سرمایه گذاری در بازار فولاد ریسک بزرگی است به همین دلیل سرمایه گذاران ترجیح می دهند در جایی سرمایه گذاری کنند که در کنار امن بودن، با حداقل سرمایه بیشترین سود را بتوانند کسب کنند که هم اکنون بازارهای صنعتی ایران فاقد این پتانسیل می باشد.
غنیمی فرد، در ادامه با بیان این که در حال حاضر سرمایه گذاران داخلی سرمایه گذاری در بازارهای دلالی را به بازار فولاد ترجیح می دهند ادامه داد: در شرایط فعلی میانگین سود در بازارهایی همچون دلالی 28 درصد است این در حالیست که میانگین سود در بازار تولید به 15 درصد هم نمی رسد.
وی با اشاره به معضلات اشتغال در صنعت فولاد در کشور تصریح کرد: به دلیل عدم حمایت های دولت در صنعت فولاد شاهد ورشکستگی پی در پی واحدهای تولیدی در این صنعت هستیم.

برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید


  

به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار آهن، رقابت برای بدست آوردن رتبه های بالا و سهم بیشتر بازار سنگ آهن در جهان بخصوص برای چین افزایش یافته است. کشور چین بزرگترین تولید کننده و مصرف کننده سنگ آهن می باشد که این فضی رقابتی را در دنیا بوجود آورده است. در شرایط فعلی کشور ما هفتمین کشور تامین کننده سنگ آهن چین می باشد که زمانی مقام چهارم را در این زمینه داشت به همین علت در حال حاضر ایران مجبور به پیروی از شرایطی است که بازار به آن تحمیل می کند. در این مواقع است که موضوع نحوه قیمت گذاری سنگ آهن بوجود می آید. ایران سهم اندکی در بازار وارداتی چین داراست. این در شرایطی است که تا سال 2013 میلادی میزان صادرات ایران زیاد بوده و قیمت های جهانی همه از صادرات سنگ آهن ایران حمایت های لازم را به عمل می اوردند. طی این مدت میزان سهم ایران از واردات سنگ آهن به چین حدود 3/ 2 تا 5/ 2 درصد از کل واردات این کشور بوده است.

پس از گذشت حدود یک سال طی سال های 2014 و 2015 میلادی با بسته شدن تعداد بسیاری از معادن بخش خصوصی و همچنین کاهش صادرات، میزان سهم صادرات سنگ آهن ایران به چین با افت بسیاری مواجه شد. این آمارها نشان دهنده این است که کشور ایران فقط یک درصد از کل سنگ آهن چپین را تامین می کند و مابقی را کشور هایی همچون استرالیا، برزیل، افریقای جنوبی، هند و حتی کانادا و اوکراین تامین می‌کنند. اما با این حال ایران در تلاش است تا با کشور های دیگر بر سر صادرات رقابت کند که تا به امروز در این امر موفق هم بوده و در ماه نوامبر طی رقابتی که با کشور هند داشت توانست بر این کشور پیروز شود.

برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوی


  

به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار فولاد، افزایش قیمت های جهانی در آخرین روزهای سال گذشته میلادی باعث شد تا نرخ مصنوعات فولادی در بازار داخلی با افزایش مواجه شود. اگرچه این افزایش قیمت ها بسیار سریع اتفاق افتاد اما در کنار آن کاهش تقاضا و بعضی اتفاقات اجتماعی باعث شد تا یک جو بدبینی در بازار فولاد بوجود آید. این شرایط باعث شده تا به امروز قیمت ها در رفت و برگشت باشد تا جایی که روز گذشته گویی استارت کاهش قیمت‌ها زده شد.
این شرایط سبب شد تا جو نگران کننده ای در بخش هایی از بازار فولاد بوجود آید. البته این وضعیت هنوز به تمامی بازار رسوخ پیدا نکرده است. وجود این شرایط سبب شد تا نگاهی دقیق تر بر واقعیت های قیمتی در بازار داشته باشیم. نوسانات قیمتی مصنوعات فولادی طی روزهای اخیر نشان دهنده رفت و برگشت قیمت ها بوده، این در شرایطی است که بازار با ابهامات جدیدی مواجه بوده که باعث شده چندگانگی شکننده ای در بازار بوجود آید. خروجی این وضعیت دقیقا فراز و نشیب قیمت‌ها بود آن هم در شرایطی که بعد از یک فاز افزایش قیمت‌ها، باز هم بازار دچار کاهش نرخ شد، اما کاهش قیمت ها دیری نپایید و مجددا جرقه‌های رشد قیمت‌ها در این بازار پدیدار شد.
 این وضعیت تا روز گذشته هم با یک روند کاهشی در بازار آزاد خودنمایی کرد که همه این موارد در نهایت نشان دهنده بازاری شکننده و ناپایدار در برابر فعالان آن می باشد. اتفاقی که اکثرا امنیت تصمیم‌گیری را خدشه‌دار می‌کند، به این معنی که دیگر نه خریدار و نه فروشنده هیچ کدام از معامله‌گری احساس امنیت نمی‌کنند. این وضعیت اگرچه در این گزارش به‌صورت بدبینانه مورد تعریف و ترسیم قرار می‌گیرد ولی لحن صحبت فعالان بازار دقیقا این واقعیت‌ها را برجسته می‌سازد.

برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید


  




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ