آهن پرایس: در اولین روز هفته آنچه که رویت شد؛ نرخ ارز نوسان کمی را به رخ کشید و در نهایت روی نرخ 24 هزار و 780 تومان قرار گرفت. در این میان اما بازار مقاطع مسیر خود را پیدا نکرده و نوسان قیمتی به چشم می خورد. گویا این سردرگمی در قیمت گذاری ناشی از اعلام به پایان رسیدن قطعی های برق است که خبری نوید بخش است. از سوی دیگر موج دومی از هوای گرم وارد کشور شده که این خبر نوید خبر قبل را از بین برد. و موجب شده تا افزایش احتمال قطعی برق را دو چندان شود.
حال آنکه در بازار جهانی قیمت ها ثبات را در پیش گرفته و روندی با آرامش را به همراه دارد. از یکسو به دلیل کمبود تقاضا در بازار فولاد؛ مبادی فروش مایل به کاهش قیمت ها و ارائه تخفیفات هستند و از سوی دیگر جو سیاسی منطقه و بازتاب اثر اتفاقات مختلف بر بازار فولاد هر از چند گاهی یک شوک ناگهانی وارد می کند و بازار را به سوی افزایش قیمت سوق می دهد.
شاید هم بتوان اظهار داشت آن دسته از مبادی فروش که در تامین برق مشکلی ندارند؛ ترجیح بر کاهش قیمتی دارند و علاقمندند تا چرخه تولید و داد و ستد روی ریل خود قرار گیرد. اما از سوی دیگر تولیدکنندگانی که با مشکلات کمبود برق مواجه هستند ترجیح دارند که با افزایش قیمت خود را به زنجیره برسانند.
در ادامه می توانید این خبر را نیز مطالعه کنید: یخ زدگی تقاضا در بازار آهن
در اولین روز هفته شاهد کاهش قیمت میلگرد در حدود 100 الی 300 تومان بودیم اما به همین موازات تعداد کثیری نیز ثبات قیمتی را لحاظ کردند. البته چهار شرکت نیز افزایش 100 الی 200 تومانی را روی قیمت محصولات خود در این حوزه لحاظ کردند. کف قیمتی در این بخش روی نرخ 16 هزار و 550 تومان و سقف قیمتی با افزایش حدود 200 تومانی روی نرخ 17 هزار و 900 تومان قرار گرفت.
قیمت نبشی و قیمت ناودانی نیز در اکثر شرکت ها کاهش 100 الی 500 تومانی را لمس کرده و برخی مبادی فروش نیز تغییر قیمتی را لحاظ نکردند. در بازار تیرآهن نیز در بخش کیلو فروشی ثبات قیمت لحاظ شد و بعضا نیز کاهش 200 تومانی را لحاظ کردند. اما در بخش شاخه فروشی اکثر شرکت ها ثبات قیمت تیرآهن را درج نمودند. در بخش دیگری از بازار آهن، پروفیل در ثبات نسبی به سر می برد و صرفا یک شرکت قیمت پروفیل را 200 تومان افزایش داد.