طبق بررسی های انجام شده توسط کارشناسان آهن پرایس، مشخص گردید قیمت آهن آلات همسو با تورم، سیر صعودی را طی کرده است و گلایه مصرف کنندگان از تولیدکنندگان آهن با توجه به نوسانات سایر بازار های موازی با بازار آهن منصفانه به نظر نمی رسد؛ چرا که کارشناسان معتقدند عدم تطبیق درآمد با مخارج سبب گشته تا اغلب بازار ها با کمبود تقاضا نسب به عرضه های صورت گرفته مواجه گردند. بنابراین تولیدکننده نیز ناگزیر است از قاعده ی سیر صعودی قیمت ها پیروی کند چرا که هزینه های تولید نیز تابعی از نوسانات نرخ ارز و تورم ملی می باشد و نباید عدم توانایی خرید و رکود شکل گرفته در بازار را به فعالان بازار نسبت دهیم.
اتفاقات سیاسی اخیر هم چون انهدام پهباد جاسوسی آمریکا، برخورد نفت کش ها و دیدار نخست وزیر ژاپن با سران کشور به سادگی توانست تمامی بازارهای داخلی و جهانی را تحت تاثیر خود قرار دهد. بدین ترتیب نباید انتظار داشت روند کاهشی قیمت ها در بازار بسیار چشمگیر باشد و به صورت دائمی تداوم یابد، بلکه برای تحقق چنین اتفاقی باید اقدامات بنیادی و کاربردی در حوزه های مدیریتی،اقتصادی و نظارتی کشور صورت بگیرد. چرا که بدون وجود قوانین دقیق و مدیران قاطع و کاربلد اقتصاد مریض ایران درمان نمی شود و مهار تورم آنطور که انتظار می رود محقق نمی گردد.
از این سو شعار تحریم خرید و ایجاد کمپین هایی این چنینی برای کاهش قیمت ها تنها عاملی است برای افزایش رکود کسب و کار داخل، که با محدودیت و تحریم های صورت گرفته بیش از گذشته آسیب پذیر تر شده است و گذران زندگی را برای قشر کثیری از جامعه را که کارگران تشکیل داده اند، دشوار کرده است.
برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.