به گزارش آهن پرایس در اخبار بازار آهن، وضعیت بازار آهن با شروع هفته جاری در مداری عکس عمل کرد و در نهایت دستخوش تغییرات مثبتی که از آن انتظار می رفت، نشد. کاهش تقاضای واقعی طی 3 ماه اخیر یکی از مهم ترین دلایل عدم تحرک مثبت در بازار فولاد به شمار می رود که علاوه بر آن محدودیت های صادراتی نیز موجب انباشت شدن کالا در انبارهای بخش خصوصی شده است.
موضوعی که در این میان حائز اهمیت می باشد، عدم کشش و پذیرش بازار است که در عرضه هایی با تناژ بالا منجر به کاهش قیمت ها می شود. در مقابل نیز به همان نسبت عرضه های بی رمق و جزئی سبب توزیع رانت در این حوزه خواهد شد. موضوع عدم کشش بازار و عقب نشینی تقاضا موجب کاهش قیمت آهن طی روزهای اخیر گردید و بسیاری از کارخانه ها با کاهش قیمت 100 الی 200 تومانی در روز گذشته آغاز به فروش محصولات خود کردند.
کارخانه میلگرد آجدار ابهر با 150 تومان کاهش و کارخانه حسن رود با 100 تومان کاهش به ازای هر کیلو محصولات خود را به بازار عرضه کردند. با وجود روند کاهشی قیمت ها، باز هم تعداد زیادی از تولیدکنندگان سعی در مقاومت در برابر کاهش داشتند و قیمت های محصولات خود را ثابت اعلام کردند.
در حوزه ورق ها نیز شاهد تغییرات نه چندان چشمگیری بودیم که نشان از همسو شدن قیمت این محصولات با روند فعلی کاهشی بازار دارد. قیمت ورق گالوانیزه تاراز در انبار تهران کیلویی 300 تومان کاهش را تجربه کرد و از طرفی هم قیمت ورق سیاه در انبار تهران کاهش 150 الی 160 تومانی را از سر گذراند.
با بررسی اخبارهای منتشر شده از مرجع اخبار بازار آهن، هر زمان که با افزایش قیمت ها مواجه می شویم، انگشت اتهام به سوی افزایش قیمت دلار نشانه می رود؛ در صورتی که اگر این مورد به حدی که تحلیل گران بر آن معتقد هستند اثر گذار است، باید با کاهش قیمت دلار نیز قیمت آهن آلات کاهش قابل توجهی داشته باشد اما چیزی که بر ما عیان است و موجب ناراحتی بسیاری از متقاضیان مصرفی می گردد، حرکت لاک پشتی کاهش قیمت ها در این برهه زمانی می باشد.
برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.