فروش ورق سیاه، فروش پروفیل، فروش ورق روغنی، فروش تیرآهن، فروش ورق گالوانیزه، فروش نبشی و فروش ناودانی ،در اهن پرایس با تضمین قیمت وکیفیت انجام میگیرد. برای اطلاع از آخرین قیمت ها و عضویت در کانال تلگرام ما?? اینجا?? را کلیک کنید.
بازار آهن در دو روز گذشته باری دیگر دچار تلاطم شد. افزایش شدید قیمت ها و به جود آمدن نوسان در بازار، منجر به بسته شدن فروش شد. بدیهی است که با بسته شدن فروش، شیب قیمت ها شدت بیشتری به خود می گیرد و میزان تقاضا نیز بالا می رود. علت بالا رفتن میزان تقاضا در چنین شرایطی، بسته شدن فروش می باشد. بدین ترتیب که با بسته شدن فروش از سوی عرضه کنندگان آهن در بازار، این ترس به جان خریدارن می افتد که در روزهای آتی یا با باز شدن فروش باید با قیمت بالا تری آهن آلات مورد نیاز خود را تامین کنند. به همین جهت، زمانیکه به گوش خریداران می رسد که فروش بسته شده، آنها تلاش بیشتری برای خرید می کنند حتی اگر خرید آنها مربوط به ماه آینده باشد.
قیمت تیرآهن ها 5 الی 10 هزار تومان افزایش یافته و در حال نزدیک شدن به اوج قیمت خود می باشد . قیمت میلگرد ها نیز 40 الی 90 تومان در هر کیلو افزایش یافته است. این افزایش قیمت میلگرد ها تا جایی پیش رفت که منجر شد تا فروش از سوی کارخانه ها نیز بسته شود. قیمت نبشی و ناودانی هم در اکثر سایز ها و کارخانه ها حدود 40 الی 60 تومان دیگر بالا رفت. لازم به ذکر است که در روز های قبل نیز در مورد قیمت نبشی و ناودانی پیش بینی کرده بودیم که کاملا درست بود و به واقعیت پیوست.
نکته جالبی که وجود دارد افزایش قیمت ورق هاست که میزان این افزایش بسیار کم بود. ورق های سیاه در هر کیلو 5 الی 15 تومان تنها افزایش داشتند. دلیل جالب بودن این موضوع این است که با وجود افزایش قیمت پروفیل، اما قیمت ورق ها در حد بسیار کمی افزایش داشت. بدین منظور که قیمت پروفیل ها 30 الی 80 تومان بالارفت؛ ولی شاهد بالارفتن یکسان ورق با پروفیل نبودیم.
برای خرید ورق روغنی، خرید ورق سیاه، خرید تیرآهن، خرید ورق st37، خرید آهن شرایطی، خرید میلگرد آجدار، خرید اینترنتی آهن، خرید اینترنتی میلگرد، خرید میلگرد از کارخانه، خرید میلگرد اصفهان، خرید ورق گالوانیزه و خرید آهن آلات ساختمانی ، با تلفن 54103-021 با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید. برای اطلاع از آخرین قیمت ها و عضویت در کانال تلگرام ما ??اینجا ?? را کلیک کنید.
طبق بررسی های چهار ماهه بازا محصولات فولادی در بورس ایراس از سال 94 تا سال جاری، به این مهم دست یافتیم که دو اتفاق مهم در این بازار قابل مشاهده است. اول اینکه در این بازه زمانی مقدار عرضه به شدت کاهش داشته و این کاهش در حدود یک میلیون و 100 هزار تن می باشد. این در شرایطی است که مقدرا تقاضا در بازار کاهش نداشته است. دوم اینکه یک روند صعودی را مشاهده می کنیم به صورتی که در دوماه اخیر سال جاری این روند افزایش بسزایی داشته است. آمار های بدست آمده نشانگر این است که در چهار ماه اول سال 94 عرضه محصولات در حدود 2 میلیون و 400هزار تن بوده، اما در سال 96 این رقم به یک میلیون و 300 هزار تن کاهش پیدا کرده است. این کاهش قیمت در شرایطی اتفاق افتاده است که میزان تقاضا در این مدت حدود 2/5 میلیون تن به ثبت رسیده است. البته بیشترین مقدار خرید و فروش محصولات فولادی در خلال این سال ها در زمان مچینگ اتفاق افتاده است. اما در هر حال نکته قابل استناد، کم شدن عرضه کالا در بازار است.
در این فاصله، متوسط نرخ محصولات فولادی در حدود 400-500 تومان بالا رفته و حتی با وجود بالا رفتن قیمت ها مقدار عرضه در بازار افزایش نیافته است. کارشناسان در این زمینه معتقدند که علت اصلی این شکاف ها، علاقه مندی تولید کنندگان به فروش محصولات خود به صورت صادراتی است. پس از انجام برجام، بخشی از مشکلات ناشی از نقل و انتقال پول شرکت های تولید کننده از بین رفت و از این رو شرکت ها تمرکز خودرا بر روی بازار های برون مرزی افزایش دادند. طبق آمار های بدست آمده، مقدار صادرات محصولات فولادی ایران در سال 94، 4 میلیون تن بوده است اما این مقدار در سال 95 به 8/5 میلیون تن رسید.تولیدکنندگان در بازار با توجه به افزایش قیمت ها، دلیل این افزایش را به دو علت می دانند، اول کم شدن محصولات فولادی در بازار و دوم بالا رفتن قیمت مواد اولیه برای تولید مانند شمش و قراضه. طبق آمارهای بدست آمده از سایت شرکت بورس کالای ایران، در مدت چهار ماهه سال 94 تا 96 مقدار تقاضا در بازار بدون تغییر بوده و این مقدار از 2 میلیون و 600 هزار تن، به 2 میلیون و 622 هزار تن رسید. اما طبق آمار داده شده، در همین مدت هم میزان عرضه در بازار با کاهش رو به رو بوده است. پس کم شدن موجودی محصولات، با این آمارها صحیح است.
بالا رفتن قیمت مواد اولیه ماندد سنگ آهن و قراضه موضوع حائض اهمیتی است. نرخ هر تن سنگ آهن در سال 94 کمتر از 30 دلار بود که در یک سال گذشته مدام در حال نوسان بوده و این نوسانات بیشتر روند افزایشی داشته است. نرخ شمش وارداتی و شمش در بازارهای جهانی هم روند افزایشی داشته است که درکل این موارد همراه با افزایش نرخ قراضه، قیمت نهایی فولاد و محصولات فولادی هم افزایش یافته است. بعضی از کارشناسان دلیل افزایش قیمت محصولات فولادی را، خروج بازر آن از حالت رکود عنوان کرده اند و اعتقاد دارند که بازار آماده است تا یک جهش بزرگ قیمتی داشته باشد، این در شرایطی است هیچ نشانه ای از بالا رفتن میزان تقاضای پایدار و بتواند بتواند بازار را با این میزان رشد روبهرو سازد دیده نمیشود.
طبق بررسی های انجام شده از بازار فولاد ایران، به این مهم دست یافتیم که نرخ این محصولات روندی تقریبا آهسته را پیش گرفته است.
در هفته گذشته، قیمت بیلت روند رو به پایینی داشت. در روز شنبه بیلت سایز 150 میلی متر به قیمت 1770 و سایز 125 به قیمت 1750 تومان خرید و فروش شد. شمش ذوب آهن پیشنهاد شد و با پیشنهاد آن همه انتظار داشتند تا بازار رقابتی شود.به خاطر همین موضوع در همان روز شنبه روند افزایشی را در پیش گرفت و تا صبح دوشنبه در هر دوسایز قیمت آن 40 تومان افزایش یافت. اما با بسته شدن فروش شمش ذوب آهن قیمت ها فروکش کرد، این در شرایطی بود که قیمت بقیه مقاطع ثابت مانده بود، به همین دلیل از روز دوشنبه به بعد قیمت ها کاهش یافت و تا پایان هفته سایز 150 میلی متر با قیمت 1780 تومان و سایز 125 میلی متر با قیمت 1760 تومان خرید و فروش شد. با وجود رکود در بازار مقاطع، که به دلیل افزایش بیش ازحد قیمت های یک ماه اخیر بوده، انتظار می رود بازار شمش در روزهای آینده آرام بماند اما این به معنی برگشت قیمت ها نیست.
هر تن سنگ آهن نیز به قیمت 41 دلار به فروش می رسد که این به معنی بسته شدن قیمت پایه می باشد. البته عیار سنگ آهن و نوع آن در گزارشات بورس نیامده اما طبق تحقیقات محققان، سنگ آهن مگنتیت با عیار50 درصد و بالاتر، قیمتی در حدود 41 دلار دارد. در هفته ای که گذشت 20 هزار تن گندله با قیمت 395 تومان پایه بسته شد، این در شرایطی است که آهن اسفنجی از قیمت 860 تومان کمتر نشد و تولیدکنندگان محصولات خود را تا دوهفته آینده پیش فروش کردند. از سوی دیگر سنگآهن تحویل بنادر چین با عیار 62 درصد از مرز 70 دلار گذشت پس برای تولیدکنندگان سنگآهن، گندله، آهن اسفنجی و بیلت فرصتی مهیا شده تا محصولاتشان را تا دوماه آینده پیش فروش کنند، این پیش فروش موجب می شود تا عرضه کالا بیشتر از تقاضا نشود.
اخبار بازار آهن حاکی از افزایش قیمت هاست. در هفته ی جاری، قیمت آهن آلات روندی صعودی داشت و تا پایان روز گذشته نیز این شیب قیمت ها موقعیت خود را حفط کرد. به دلیل بسته شدن فروش عرضه کنندگان آهن و نوسان قیمتی که در بازار وجود دارد و همچنین عدم قیمت دهی کارخانه های تولید کننده و نوسانی که در تعداد خرید و فروش های اهن الات در بازار وجود دارد، نمیتوان برای امروز بازار اهن پیش بینی ارائه داد.
آنچه که مشخص هست، بالا رفتن قیمت هاست. نکته جالبی که وجود دارد، پیش بینی ای است که در روز گذشته در ارتباط با قیمت نبشی و ناودانی عنوان کرده بودیم. طبق این پیش بینی اعلام شده بود که : " در ارتباط به قیمت نبشی ها و قیمت ناودانی می توان اعلام کرد که قیمت ها ثابت بود و کوچیک ترین تغیر و نوسانی نداشت. پیش بینی میشود اگر روند قیمت ها از حالت صعودی خارج نشد و قیمت ها به حالت ثابت بر نگشت، قیمت نبشی و ناودانی هم به زودی کمی افزایش خواهد یافت. ? "
در روز گذشته نیز به دلیل آنکه قیمت تیرآهن و میلگرد مجددا افزایش یافت و شاهد ثابت بودن قیمت ها در بازار نبودیم، قیمت نبشی و ناودانی ها نیز افزایش یافت. نبشی آریان فولاد - شکفته - جاوید بناب و ظهوریان افزایش قیمت داشت. قیمت نشی های ناب تبریز ثابت بود. قیمت تیرآهن در روز گذشته 5 الی 10 تومان دیگر نیز افزایش داشت . گفتنی است که تیرآهن های ذوبی و متفرقه برای باری دیگر بالا رفتن قیمت ها را تجربه کردند.
قیمت میلگرد نیز مانند روز های گذشته با 20 الی 50 تومان افزایش همراه بود.
فروش ورق سیاه، فروش پروفیل، فروش ورق روغنی، فروش تیرآهن، فروش ورق گالوانیزه، فروش نبشی و فروش ناودانی ،در اهن پرایس با تضمین قیمت وکیفیت انجام میگیرد. برای اطلاع از آخرین قیمت ها و عضویت در کانال تلگرام ما?? اینجا?? را کلیک کنید.
در شروع هفته ی جاری قیمت آهن آلات افزایشی بود و روندی صعودی داشت. در روز گذشته قیمت ها مجددا افزایش یافت. قیمت تیرآهن ها 5 الی 10 هزار تومان افزایش داشت. گفتنی است که این افزایش قیمت ها هم شامل حال تیرآهن های ذوب آهن های اصفهان است هم تیرآهن های متفرقه. علاوه بر قیمت های تیرآهن ها، قیمت میلگرد ها نیز 15 الی 30 تومان افزایش داشته است. افزایش قیمت تیرآهن ها و میلگرد ها بی دلیل نیست و می تواند برگرفته از تحولات قیمت آهن آلات جهانی باشد. در دیگر کشور های آسیایی نیز قیمت آهن آلات بشدت افزایش یافته است.
در ارتباط به قیمت نبشی ها و قیمت ناودانی می توان اعلام کرد که قیمت ها ثابت بود و کوچیک ترین تغیر و نوسانی نداشت. پیش بینی میشود اگر روند قیمت ها از حالت صعودی خارج نشد و قیمت ها به حالت ثابت بر نگشت، قیمت نبشی و ناودانی هم به زودی کمی افزایش خواهد یافت. هم اکنون به دلیل ثابت بودن قیمت ها و جو آرام قیمتی در فروش نبشی و ناودانی ها، بهترین زمان برای خرید آهن آلات است.
اما قیمت های مربوط به ورق ها بسیار با قیمت های نبشی فرق می کند. قیمت ورق سیاه بسیار نوسان داشت . در شروع ساعت کاری با افزایش قیمت همراه بود اما پس از ساعتی با نوسان قیمت ها و بسته شدن فروش همراه شد.