سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 219
بازدید دیروز : 20
کل بازدید : 467319
کل یادداشتها ها : 2691
خبر مایه


 

ترفندهایی وجود دارد که افراد حرفه‌ای در حوزه صنعت از آن‌ها استفاده می‌کنند تا بتوانند با کمترین هزینه پروژه لوله‌کشی خود را انجام دهند. برای اینکه این ترفندهای خرید ارزان قیمت لوله و اجرای پروژه‌ها را یاد بگیرید و نیز برای اینکه بتوانید لوله‌های مورد نیاز خود را به‌صورت قسطی یا اعتباری بخرید و در عین حال از کیفیت…

اگر می‌خواهید برای پروژه خود اقدام به خرید لوله کنید و حالا به‌دنبال قیمت روز لوله هستید و می‌خواهید بدانید قیمت لوله های مختلف (مانیسمان، سیاه، PVC، لوله آب و…) امروز چند است، قبل از هر اقدامی صبر کنید، چند دقیقه وقت بگذارید و این راهنمای خرید خوش قیمت لوله و انتخاب لوله ارزان و باکیفیت را مطالعه کنید و بعد اقدام به خرید کنید. 

در این مقاله، قصد داریم بدون توضیح اضافی، چند نکته مهم بیان کنیم و به شما کمک کنیم تا:

  • بتوانید لوله مناسبی برای پروژه خود انتخاب کنید؛
  • هزینه‌های پروژه لوله‌کشی را تا حد امکان کاهش دهید؛
  • با نحوه اطلاع از قیمت روز لوله آشنا شوید؛
  • بتوانید اقدام به خرید ارزان قیمت لوله در مقیاس‌های کوچک و بزرگ کنید؛
  • با شرکتی آشنا شوید که امکان خرید لوله باکیفیت با ضمانت کتبی داشته باشد؛
  • بتوانید اقدام به خرید اعتباری لوله و خرید چکی انواع لوله کنید.

اگر فکر می‌کنید این موضوعات برای شما جالبند و به کسب و کار شما کمک می‌کنند، این مقاله را از دست ندهید.

آشنایی کوتاه با انواع لوله

اگر بخواهیم به تمام انواع لوله‌ها بپردازیم باید صفحه‌ها مطلب بنویسیم چون با تخصصی‌شدن صنایع و افزایش نیازها، انواع بسیار مختلفی لوله طراحی و ساخته شده است تا بتواند نیازهای مختلف را پوشش دهد اما در یک تقسیم‌بندی کلی، انواع لوله را بر اساس جنس آن‌ها می‌توان به موارد زیر تقسیم کرد:

لوله‌های فلزی

لوله‌های فلزی لوله‌هایی هستند که جنس اصلی مواد تشکیل‌دهنده آنها یک نوع فلز باشد این فلز می‌تواند نسبتاً خالص باشد یا از آلیاژها و ترکیب‌های مختلف تهیه شده باشد. نمونه‌ای از لوله‌های فلزی:

  • لوله مانیسمان (بدون درز Seamless)

لوله فلزی است که به‌نحوی تولید شده است که هیچ درزی نداشته باشد و یک تکه است. این لوله مقاومت بیشتری در مقایسه با لوله سیاه دارد و به همین دلیل، کاربردهای آن هم بیشتر است.

  • لوله سیاه (Welded pipe)

این لوله که با نام لوله سنگین هم معروف است به این دلیل به‌عنوان لوله سیاه شناخته می‌شود که از ورق سیاه ساخته می‌شود و درزدار است.

  • لوله اسپیرال

لوله اسپیرال یا مارپیچی لوله‌ای است که از پیچاندن ورق و جوش دادن درزهای آن تولید می‌شوند البته این لوله‌ها هم می‌توانند از جنس فلز باشند و هم پلی اتیلن اما به‌دلیل آنکه مدل فلزی آن کاربرد بیشتری دارد، آن‌ها را در بخش لوله‌های فلزی معرفی کردیم.

  • لوله آلومینیومی

لوله‌ای که از جنس آلومینیوم ساخته شده است و بیشتر در حوزه صنعت کاربرد دارد. وزن این لوله بسیار سبک است و با اینکه توان تحمل فشار کمتری در مقایسه با لوله‌های فولادی دارد، اما دربرابر زنگ‌زدگی و خوردگی مقاوم است.

  • لوله چدنی

لوله‌های چدنی از آلیاژهای فولادی پرکربن ساخته می‌شوند به همین دلیل رنگ آن‌ها تیره است و وزن زیادی دارند. این لوله‌ها با اینکه ترد‌ هستند و شکننده اما بسیار مستحکم و قدرتمندند و در صنایع و نیز لوله‌کشی‌های خاص، استفاده می‌شوند.

  • لوله مسی

لوله مسی لوله‌ای است که از آلیاژهای مختلف مس ساخته می‌شود.

  • لوله‌های آلیاژ کربنی

این لوله‌ها بسیار پرکاربرد هستند و تنوع زیادی هم دارند. مصرف اصلی آن‌ها در حوزه صنعت است. برای مثال، از این لوله‌ها برای ساخت محصولاتی مثل دوچرخه استفاده می‌شود که حتماً آن را دیده‌اید.

لوله‌های غیر فلزی

لوله‌هایی که ماده اصلی تشکیل‌دهنده آن‌ها فلزی نباشند، لوله‌های غیرفلزی هستند. این لوله‌ها می‌توانند انواع مختلفی داشته باشند که معروف‌ترین آن‌ها عبارتند از:

  • لوله PVC

این لوله‌ها به دلیل وزن پایین و هزینه نگهداری بسیار پایین‌تر و سادگی در نصب و اجرای پروژه محبوب هستند. لوله PVC در قطرهای مختلف و برای کاربردهای بسیار زیادی تولید می‌شود و بیشترین کاربرد آن‌ها لوله‌کشی آب است.

  • لوله PEX

لوله PEX یک نوع چندلایه است که از لایه‌های مختلفی از چسب، آلومینیوم و پلی‌اتیلین ساخته شده است و مقاومت بسیار بالایی در برابر فشار، ضربه و دماهای پایین و بالا دارد.

  • لوله CPVC

این لوله نیز یکی از هم‌خانواده‌های لوله‌ PVC به حساب می‌آید.

همچنین لوله‌ها را بر اساس کاربردشان می‌توان به این دسته‌ها تقسیم کرد:

لوله آب

این لوله‌ها می‌توانند از جنس آهن، پلی‌اتیلن یا انواع دیگر باشند و کاربرد اصلی آن‌ها انتقال آب است. انواع قطورتر آن‌ها برای انتقال آب در شبکه‌های شهری مورد استفاده قرار می‌گیرند.

لوله صنعتی

لوله‌های صنعتی نیز انواع و اقسام مختلفی دارند و کاربرد اصلی آن‌ها انتقال سیالات در واحدهای صنعتی و خطوط تولید است. کاربرد لوله‌های صنعتی بسیار فراوان است و معمولاً خرید لوله در حجم‌های بالا مربوط به این محصول است. 

لوله گازی

همانطور که از نام این نوع لوله‌ها مشخص است، این لوله‌ها با آلیاژهای خاصی ساخته شده‌اند که هم در برابر فشار داخلی و خارجی مقاوم باشند و هم قابلیت جوشکاری داشته باشند. لوله گازی در دو نوع توکار و روکار در بازار موجود است.

لوله جدار چاه

این لوله‌ها، لوله‌هایی با قطرهای بالا هستند که درون چاه قرار می‌گیرند تا جلوی ریزش چاه را بگیرند. لوله جدار چاه برای چاه‌های عمیق کاربرد بیشتری دارد و برای چاه‌های کم‌عمق همچنان از روش کول‌گذاری با کول‌های سیمانی استفاده می‌شود.

لوله داربستی

این لوله‌ها لوله‌هایی بسیار محکم و مقاوم با انعطاف‌پذیری بالا هستند که برای نصب داربست به کار گرفته می‌شوند. توان تحمل بار بالایی این لوله‌ها بیشتر از انواع دیگری مثل لوله سیاه یا لوله آب است و معمولاً ضخامت بیشتری دارند. 

نکات انتخاب لوله مناسب برای پروژه

اگر پروژه‌ای دارم که می‌خواهیم برایش اقدام به خرید لوله کنیم، رعایت یان چند نکته باعث می‌شود انتخاب درستی داشته باشیم:

  • نیاز پروژه را بررسی کنیم و بر اساس آن جنس لوله را تعیین کنیم؛
  • مقدار لوله مورد نیاز را با دقت محاسبه کنیم؛
  • حتماً به نظرات مهندسان پروژه و متخصصان توجه کنیم؛
  • در خرید لوله علاوه بر قیمت، به استانداردها هم دقت کنیم؛
  • لوله‌ها را از فروشنده‌ای بخریم که محصولاتش را با ضمانت به فروش می‌رساند (مثل آهن پرایس).

ترفندهای کاهش هزینه لوله‌کشی

با چند ترفند، می‌توانید هزینه‌های لوله کشی را کاهش دهید. البته این ترفندها طوری نیستند که مجبور شوید کیفیت کار را قربانی قیمت کنید. این ترفندها به‌طور خلاصه و تیتروار این موارد هستند:

  • نقشه کشی مسیرهای لوله را به‌طور بهینه انجام دهید؛ یعنی طوری باشد که کمترین میزان مصرف لوله را همراه داشته باشد؛
  • زمان خرید را طوری تنظیم کنید که قیمت‌ها خیلی بالا نباشد؛
  • از شرکتی خرید کنید که امکان خرید اعتباری و چکی را فراهم کند؛
  • از نیروی لوله‌کشی متخصص و باتجربه استفاده کنید تا پرتی کار کم شود؛
  • در انتخاب لوله، به نیازتان توجه کنید و بیشتر از آن هزینه نکنید.

منبع اعلام قیمت روز لوله (آپدیت)

اگر مهندس پروژه هستید یا مالک ساختمانید یا پیمانکارید یا به هر دلیل دیگری نیاز به خرید لوله دارید و می‌خواهید پیش از خرید، قیمت روز لوله مورد نیازتان را بررسی کنید، حتماً با این مسئله روبه‌رو شده‌اید که باید از چندین محل مختلف قیمت را استعلام کنید و هر کدام از این شرکت‌ها هم قیمت تعداد محدودی از محصولات را دارند و نه همه محصولات را. 

اگر بخواهیم یک منبع معرفی کنیم که برای مشاهده قیمت روز لوله های مختلف می‌توانید به آن مراجعه کنید، باید سایت آهن پرایس را به شما معرفی کنیم. این سایت قیمت لوله گازی، آبی، صنعتی، اسپیرال و دیگر انواع محصولات را روزانه آپدیت و منتشر می‌کند.

همچنین می‌توانید به کانال تلگرام این شرکت مراجعه کنید و قیمت روز لوله های مختلف را در کانال تلگرام مشاهده کنید.

ترفند خرید ارزان قیمت لوله

بعد از اینکه نقشه‌کشی لازم برای مسیر خط لوله را انجام دادیم، حالا زمان آن رسیده است که اقدام به خرید محصول کنیم. چند ترفند وجود دارد که بتوانیم بر اساس آن‌ها لوله را ارزان قیمت بخریم.

  1. از شرکتی خرید کنیم که محصولاتش را با قیمت‌های رقابتی و پایین عرضه می‌کند؛
  2. لوله‌ها را طوری انتخاب کنیم که فراتر از نیازمان نباشد، مثلاً اگر لوله 2 اینچی برای کار ما کافی است، لوله 2/5 اینچی نخریم؛
  3. هنگام خرید با فروشنده مذاکره کنیم تا قیمت‌ها را باز هم پایین‌تر بیاوریم؛
  4. مشتری دائمی یک شرکت باشیم تا بتوانیم امتیازات بیشتری از آن‌ها بگیریم و محصولاتی که می‌خریم را ارزانتر تهیه کنیم؛
  5. از شیوه‌های پرداخت متفاوت مثل خرید اعتباری استفاده کنیم؛
  6. اگر نیاز به خرید لوله ما زیاد است، به‌جای خریدهای متفرقه، قرارداد تأمین محصول ببندیم تا هم از مشکلات خریدها و سفارشات راحت شویم، هم امتیازات بیشتری از فروشنده بگیریم.

خرید لوله باکیفیت با ضمانت کتبی

یکی از مسائلی که بسیاری از خریداران به آن نیاز دارند این است که بتوانند محصولاتی بخرند که کیفیت خوبی داشته باشد و فروشنده ضمانت بدهد محصولاتش از کیفیت کافی برخوردارند. خوشبختانه اکنون شرکت‌های زیادی هستند که ضمانت می‌دهند محصولاتی با کیفیت بفروشند و اگر لوله یا هر محصول دیگری که فروخته‌اند مشکلی داشته باشد، آن را مرجوع می‌کنند.

شرکت ما هم این امکانات را فراهم کرده است و در فاکتور شما به‌صورت کتبی قید شده است در صورتی که محصولات خریداری شده از آهن پرایس مشکلی داشته باشند، می‌توانید آن‌ها را مرجوع کنید.

پرسش‌های متداول درباره قیمت لوله و خرید انواع لوله

در این بخش، به چند پرسش متداول درباره انتخاب لوله مناسب، قیمت روز لوله و خرید این محصول پاسخ می‌دهیم. این پاسخ‌ها کوتاه هستند و اگر احساس کردید همچنان نیاز به پاسخ‌های طولانی‌تر و توضیحی دارید، می‌توانید پرسش خود را در بخش نظرات بنویسد تا در اولین فرصت به آن‌ها پاسخ دهیم.

آیا امکان خرید قسطی لوله وجود دارد؟

بله. بعضی از شرکت‌ها مثل آهن پرایس امکان خرید قسطی لوله را فراهم کرده‌اند.

قیمت روز لوله چند است؟

برای بررسی قیمت روز لوله در انواع و ابعاد مختلف می‌توانید به سایت آهن پرایس مراجعه کنید.

از کجا می‌توان لوله قسطی خرید؟

شرکت‌هایی مثل آهن پرایس شرایطی فراهم کرده‌اند که بتوانید لوله را قسطی بخرید.

شرایط مرجوع کردن لوله چیست؟ 

اگر لوله‌هایی که تحویل گرفته‌اید، مشکل فنی داشته باشند، می‌توانید آن‌ها را مرجوع کنید و کالای جایگزین دریافت کنید.

آیا خرید آنلاین لوله ممکن است؟ 

بله. شرکت‌هایی هستند که به فروش آنلاین یا تلفنی لوله و آهن آلات مشغولند. برای اطلاعات بیشتر می‌توانید با 54103-021 تماس بگیرید.

نکته پایانی

خریداران لوله برای پروژه‌های خود معمولاً با پرسش‌ها و دغدغه‌هایی مواجه می‌شوند که سعی کردیم در این مقاله این سوالات و دغدغه‌ها را تا حد امکان برطرف کنیم؛ مثلاً‌ توضیح دادیم انواع لوله چیست و چطور باید لوله مناسب برای پروژه خود را انتخاب کنیم، همچنین ترفندهایی برای کاهش هزینه‌های لوله‌کشی ارائه کردیم و درباره این صحبت کردیم که چطور بتوانیم لوله باکیفیت و با ضمانت کتبی تهیه کنیم.

در نهایت هم گفتیم برای اطلاع از قیمت روز لوله که دغدغه بسیاری از خریداران است می‌توانید به سایت آهن پرایس بخش لوله‌ها مراجعه کنید یا مستقیماً با شماره 54103-021 تماس بگیرید. 

نویسنده: محمد یوسفلو

منبع: آهن پرایس

 






طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ