سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 64
بازدید دیروز : 45
کل بازدید : 459035
کل یادداشتها ها : 2619
خبر مایه



به گزارش اهن پرایس در اخبار بازار فولاد، اگرچه بازار فولاد در سال جدید طی روز های کاری 5 تا 9 فروردین و بعد  از آن در روزهای 14 و 15 فروردین آن چنان پیوسته نبوده اما به عقیده برخی کارشناسان و فعالان این حوزه در این بازه زمانی شاهد بازار گرمی بوده ایم.افزایش ناگهانی قیمت ها در بازار مقاطع و محصولات فولادی موجب شد تا پس از تعطیلات شک بزرگی به بازار وارد شود.

از طرفی دیگر با توجه به پیش بینی هایی که در سال گذشته شده بود، عواملی همچون افزایش نرخ ارز، بالا رفتن قیمت جهانی فولاد و همچنین مشکل کم آبی که در حال حاضر یکی از معضلات کارخانه های فولاد سازی می باشد، موجب شده تا انبار های خالی از محصولات که در حال دست و پنجه نرم کردن با افزایش قیمت بوده اند، همچنان خالی بمانند.

از طرفی دیگر در سال گذشته با اعمال تعرفه واداتی فولاد از سوی رئیس جمهور امریکا شاهد روندی نزولی در بازار های جهانی بودیم. اما پس از گذشت چند روز دوباره قیمت ها افزایش یافت که به دنبال این افزایش قیمت های جهانی، نرخ ارز هم بالا رفت که در پی این اقدامات شاهد هجوم خرید برای پر کردن انبار ها بوده ایم. اما این خرید از سوی مصرف کننده نمی باشد و نمی توان آن را خریدی تلقی کرد که بلافاصله منجر به رونق شود و تنها انبار دار ها اقدام به خرید کرده اند.

پیش از تعطیلات عید نوروز، اکثر قریب به اتفاق کارشناسان در بخش بازار اهن نوید رونق این بازار را در شب عید می دادند اما این بازار روی خوش به متقاضیان نشان نداد تا شاهد رکود این بازار در شب عید باشیم. با توجه به این امر خریدی که طی روز ها در بازار فولاد و آهن الات رخ داده است تنها برای پر کردن موجودی انبار ها بودهف انبار هایی که قبل از شب عید پر نشده و خالی از محصولات مانده است. در واقع در بازار انتظار کاهش قیمت فولاد در روزهای قبل از عید وجود داشت و همین عامل مانع از رشد خریدها شد هرچند این پیش بینی هم محقق نشده است.

با آغاز سال جاری شاهد افزایش حدود 3 درصدی قیمت میلگرد ها بوده ایم. این افزایش قیمت ها در بازه زمانی 5 تا 9 فروردین و 14 و 15 این ماه رخ داده است. پس از این افزایش قیمت در بخش میلگرد ها، کم کم شاهد افزایش قیمت در بخش هایی نظیر تیرآهن، نبشی و... نیز بودیم. این در شرایطی است که احتمالا افزایش نرخ حمل و نقل و هزینه های تولید موجب شده تا قیمت محصولات فولادی در بازار با افزایش مواجه شود.

برخی ازکارشناسان بازار فولاد بر این عقیده اند که اگرچه شاهد بالا رفتن قیمت کالا در بازار محصولات فولادی بوده ایم،  اما این امر طی روندی به دست نیامده که مصرف‌کننده واقعی به‌عنوان خریدار در بازار مشاهده شود. اگرچه برخی از مصرف‌کننده‌های تیرآهن در غرب کشور به منظور ساخت ساختمان‌های زلزله‌زده دست به خرید محصولات فولادی زده‌اند اما در  شرایط کلی و در رابطه با مصارف دیگر، بیشتر خریدهای انباری صورت گرفته و خریدها واقعی نبوده است.

با توجه به اینکه در خرداد ماه ایام ماه رمضان را در پیش داریم به همین دلیل خریدهای انباری شدت بیشتری می‌گیرد، از طرفی دیگر تحرکات اخیر بازار را می‌توان پیش‌بینی در جهت بازاری پر رونق در سال پیش‌رو دانست، زیراهر چند خریدها واقعی نبوده اما خریدهای انباری صورت گرفته است و این روند را می‌توان پیش‌زمینه رونق در بازار فولاد دانست.

برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید






طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ